INREGISTRARE DOMENII RO

Un domeniu este numele dvs. online. El va ofera identitate pe Internet, denumirea aleasa fiind extrem de importanta. In spatiul virtual, domeniul si logo-ul sunt cele mai importante elemente ale imaginii dvs., atat individual cat si ca firma.

Domeniul inregistrat poate fi folosit atat pentru website-ul dvs. oficial cat si pentru adrese de e-mail, prin urmare trebuie sa fie usor de citit si tinut minte.

Puteti inregistra domenii in mod diferit, in functie de tipul ales.Domeniile .ro se inregistreaza pe viata contra unei sume fixe, in timp ce toate celelalte domenii (.com, .eu, .org, .info, etc) se inregistreaza pe o durata de 12 luni, contra unei taxe anuale.

Pentru a va proteja brand-ul sau afacerea, este recomandat sa inregistrati numele de domeniu dorit sub mai multe extensii (de ex. nume-domeniu.ro, dar si nume-domeniu.eu, nume-domeniu.com, etc). De asemenea, va recomandam sa inregistrati toate domeniile care se scriu sau citesc similar (de ex. numedomeniu.ro, numele-domeniului.ro, n-d.ro, nume_domenii.ro, etc.). Puteti avea un website cu mai multe nume de domenii.

Daca domeniul dorit este ocupat, puteti folosi semnul minus, ex. www.nume-domeniu.ro in alegerea numelui. Nu uitati insa, cu cat este mai usor de pronuntat numele domeniului, cu atat va fi mai usor de retinut. In cazul in care ati utilizat un cuvant cheie in numele de domeniu, iar acesta nu este disponibil,puteti folosi sinonime ale acestuia.

Procedura de inregistrare domenii .ro, inregistrare domenii .eu, .com, .net etc.

Alegeti numele de domeniu dorit pentru inregistrare si verificati daca acesta este disponibil. Puteti inregistra mai multe domenii la o singura comanda, cu ajutorul cosului automat de cumparaturi. Va sfatuim sa incercati mai multe domenii, iar apoi sa le lasati in lista doar pe acelea pe care doriti sa le achizitionati si inregistrati.

Completati datele dumneavoastra in formularul de comanda (procesul dureaza intre 1-3 minute) si urmati instructiunile din emailul primit. Procesul de inregistrare dureaza, in general, 24h.

Termenii si conditiile de plata pentru inregistrarea domeniilor

In cadrul procesului de inregistrare domenii, sistemul va genera automat costurile aferente inregistrarii acestora. Preturile sunt exprimate in EUR si nu contin TVA. Un domeniu .ro se inregistreaza pe termen nelimitat, contra unei sume de DOAR 59 EUR, in timp ce taxa pe 12 luni a celorlalte tipuri de domenii este de 19.9 EURFactura proforma si plata domeniilor se va face in lei (ron).

Dupa inregistrarea si acceptarea unei comenzi, va vom trimite o factura proforma cu suma de plata, factura ce poate fi achitata in termen de maxim 2 zile lucratoare prin OP / transfer bancar. Pentru inregistrarea domeniilor (domeniului) este necesara confirmarea in prealabil a platii de catre dvs. La final veti primi toate instructiunile necesare utilizarii domeniului.

(Visited 234 times, 1 visits today)
Advertisement
Contact:
BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI. REPER HOTEL HOROSCOP – STATIA METROU UNIRII, IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR. Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati la :
mustateanu@gmail.com
Tel: 0768.511.900
Program:
Zilnic: 09-19 Sambata: 09-14
OSIM OEB WIPO OHIM AIPPI Grup Roman EPI ORDA