DESPRE NOI

Echipa noastra este formata din juristi si ecomomisti, profesionisti experimentati in consultata proprietate intelectuala pentru  inregistrare marci, inregistrare domenii, nume comerciale, infiintari firme, brevetare inventii si rezervare domenii de internet. Inca din studentie  facem acelasi lucru pentru firme mari de profil din Bucuresti, firme care percep onorarii mari si platesc salarii mici . De aceea, odata cu trecerea timpului, am hotarat sa pornim aceasta afacere pe cont propriu si sa percem cele mai mici onorarii de pe piata .

Asa am ajuns sa fim un grup de lucru foarte cautat pentru seriozitate, pentru promtitudine dar si pentru pretul corect pe care il percem pentru serviciile noastre . 

Daca va doriti sa lucrati cu o echipa dinamica ,inca tanara si eficienta in detrimentul unor nume la fel de mari ca si onorariile practicate , nu ezitati sa apelati la serviciile noastre sunand la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact !

Adica AICI !

(Visited 183 times, 1 visits today)
Advertisement
Contact:
BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI. REPER HOTEL HOROSCOP – STATIA METROU UNIRII, IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR. Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati la :
mustateanu@gmail.com
Tel: 0768.511.900
Program:
Zilnic: 09-19 Sambata: 09-14
OSIM OEB WIPO OHIM AIPPI Grup Roman EPI ORDA