Apple a pierdut procesul, din China, intentat pentru marca inregistrata „iPhone”

Apple a pierdut un proces intentat unei firme din China care folosea denumirea IPHONE. Mica firma chineza produce genti si huse din piele pe care este imprimat numele IPHONE.

Apple a pierdut drepturile marcii iPhone, iar firma Xintong Tiandi are dreptul sa isi comercializeze in continuare produsele folosind denumirea IPHONE, conform BBC.

Apple a introdus o cerere de inregistrare a marcii iPhone in China in 2002, dar a fost aprobata abia in 2013, iar Xintong Tiandi si-a inregistrat marca „IPHONE” pentru produsele de piele in 2010.

Apple i-a dat in judecata pe cei de la Xintong Tiandi prima data in 2012, dar a pierdut procesul si a decis sa isi caute dreptatea la alt tribunal din Beijing. Ambele tribunale au respins acuzatiile si au dat verdict faborabil pentru producatorul Xintong Tiandi. Dupa cele doua esecuri inregistrate, Apple a hotarat sa apeleze la Inalta Curte de Justitie din Beijing. Institutia judecatoreasca a decis ca firma Xintong Tiandi si-a inregistrat marca in 2007, iar Apple a intrat pe piata din China in 2009, iar din acest motiv acuzatiile au fost respinse.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Pe aceasi tema:

Comments are closed.

Advertisement
Contact:
BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI. REPER HOTEL HOROSCOP – STATIA METROU UNIRII, IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR. Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati la :
mustateanu@gmail.com
Tel: 0768.511.900
Program:
Zilnic: 09-19 Sambata: 09-14
OSIM OEB WIPO OHIM AIPPI Grup Roman EPI ORDA