Guvernul si-a inregistrat sigla la OSIM

Guvernul a decis sa isi inregistreze sigla la OSIM, cu argumentul ca astfel va fi asigurata o identitate vizuala unitara, inclusiv in mediul online, a intregii administratii publice centrale, reprezentantii Executivului aratand ca, pana in prezent, a fost folosita stema tarii in loc de sigla, scrie Mediafax.

Procedurile pentru inregistrarea siglei la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) au fost derulate de catre Secretariatul General al Guvernului.Sigla inregistrata reda stema tarii, dar numai in albastru si alb, fara alte culori.

Reprezentantii Guvernului au transmis Mediafax ca sigla este parte a unui proces, inceput in primavara acestui an, pentru definirea unei identitati vizuale unitare la nivelul administratiei publice centrale si, totodata, a unei prezente unitare in mediul online a entitatilor de stat, inclusiv implementarea domeniului gov.ro la nivelul intregului sistem public.

Sursa:http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17538318-guvernul-inregistrat-sigla-osim.htm

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Pe aceasi tema:

Comments are closed.

Advertisement
Contact:
BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI. REPER HOTEL HOROSCOP – STATIA METROU UNIRII, IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR. Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati la :
mustateanu@gmail.com
Tel: 0768.511.900
Program:
Zilnic: 09-19 Sambata: 09-14
OSIM OEB WIPO OHIM AIPPI Grup Roman EPI ORDA